Storytelling - Històries visuals | Preguntes freqüents
16751
page-template-default,page,page-id-16751,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Preguntes freqüents

Preguntes frequents

01/ On treballeu?

Tenim l’estudi de producció a la comarca d’Osona, però com que ens encanta treballar amb llum natural, realitzem totes les sessions a l’exterior i a diferents localitzacions segons cada sessió.

 

02/ Us desplaceu? Feu sessions a altres zones?

Sí! Ens encanta que ens proposeu nous indrets on fotografiar els vostres peques. Les sessions que realitzem fora de la comarca tenen un plus de desplaçament.

 

03/ Què us diferencia de la resta?

El què fa especials les nostres fotos és l’alt component artístic que aportem a la fotografia quotidiana! Us fem fotos de revista per als vostres peques. Fem que ells ho visquin com una aventura des del minut 1. Prèviament, pensem una temàtica, creem tots els elements d’escenografia, busquem la localització perfecta, i els vestim, pentinem i maquillem. I per suposat…, després toca divertir-nos! Arriba l’hora de tirar fotos i passar-nos-ho genial.

 

Els nostres estudis en diferents camps artístics (disseny gràfic, estilisme de moda, etc.) i la nostra especialització en fotografia infantil, ens permeten anar més enllà i oferir-vos una sessió original, divertida, amb estil, artística, i visualment potent i diferent.

 

04/ Què vol dir que feu estilisme i atrezzo (sessions midi i maxi)?

Un cop hem acordat quina sessió portarem a terme, busquem i portem la roba i complements adequats per a cada nen/a (2 looks diferents), i abans de la sessió els pentinem i maquillem d’acord amb la temàtica escollida. És a dir, no us heu de preocupar de vestir-los a casa, ja ens n’encarreguem nosaltres! Ens adaptem a la moda del moment, així com a la constitució i personalitat del nen/a. L’únic que heu de portar vosaltres són les sabates.

 

A més a més, fem una sèrie d’elements decoratius de l’espai perquè tota la sessió estigui ambientada en uns colors, un estil i una temàtica global. Col·laborem amb professionals d’altres sectors per oferir-vos el millor resultat en cada cas.

 

Tot això explicat anteriorment és el què fa de Storytelling un estudi creatiu amb empremta pròpia.

 

05/ Quantes fotos ens entregareu?

Depèn del tipus de sessió: la sessió MINI inclou 25-30 arxius, la MIDI 30-35 arxius, i la MAXI 35-45. De totes les fotos que tirem, fem una selecció molt acurada per entregar-vos les millors! No patiu que ens fixem amb l’expressió dels nens/es, la naturalitat, la composició, la varietat de plans, etc., etc., etc.

 

06/ Retoqueu les fotos?

Oi tant que sí, això forma part de la sessió! Totes les fotos que entreguem han estat prèviament retocades amb molta cura i d’acord amb l’estil de la sessió. Donem el mateix aire a totes les fotos perquè tingueu un resultat homogeni i molt més TOP! En cap cas retocar vol dir modificar l’aspecte del nen/a.

 

07/ Com entregueu les fotos?

Us enviem via e-mail les fotografies finals editades en dos formats (.tif i .jpg): alta qualitat i sense marca d’aigua per a poder-les imprimir a les dimensions que vulgueu; i a una resolució adequada per pantalla (mòbils, tablets, etc.) perquè així us sigui més fàcil compartir-les amb els vostres. Amb el pressupost inicial, no s’inclou cap tipus d’impressió.

 

08/ Què inclou el preu?

La preparació prèvia a la sessió (desenvolupament d’idees, cerca de localització i de looks, creació d’atrezzo) + sessió fotogràfica de les durades que s’especifiquen a la web + selecció, edició i entrega.

 

09/ Oferiu impressions i altres aplicacions?

Per suposat! Qualsevol impressió o ampliació que us agradaria tenir, us la podem fer. També som dissenyadores gràfiques i ens ho passem súper bé creant àlbums, detalls, i noves idees amb les vostres fotos.

 

10/ Feu fotos amb els germans i els pares?

Sí, al finalitzar la sessió sempre fem un parell de fotos de record amb els pares i/o germans. Ara bé, si volen participar de tota la sessió, cobrarem un plus per nen/a de 20€, 30€ o 40€ segons la categoria (mini, midi, maxi).

 

11/ Feu fotos a recent nascuts?

No. L’edat idònia pel tipus de sessions que oferim és a partir de 3 anys.

 

12/ Publicareu les nostres fotos a les xarxes socials?

Només si ens doneu permís escrit per publicar-les.

 

13/ Com podem contactar amb vosaltres?

La millor manera de contactar amb nosaltres és via el formulari de contacte que trobareu al final de nostra pàgina web, o bé, via e-mail: hola@storytelling.cat. Si ho preferiu, ens podeu facilitar el vostre telèfon de contacte i us farem un truc per informar-vos sense cap compromís.